Weblinks
Selamat Datang ke Buku Pelawat Portal Web SK Bandar Putra
Title:
Name:
E-mail:
Content:
Image Verification: Captcha Image Reload Image
   
 

Daglon Bin A.Bakar ( Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya ): Selamat Maju Jaya

Selamat Maju Jaya kepada SK Bandar Putra kerana komitmen Guru Besar, Guru-Guru serta kakitangan. Kepada Guru Besar Tn Hj. Mohamed Noor Bin Ibrahim salam hormat dari saya kepada tuan haji.

Drpd Daglon Bin A.Bakar, PPD Kota Tinggi.

Terima kasih.

Rabu, 06 Julai 2011

Guest ( Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya ): slmt bjumpa

sa mrupakan bks pljr d skolah ini dri thun 2002-2007...sa leo mixsbobic klz thun 5 c thun 2007 mgucapkan bebanyak2 trima kasih kpda smua tenaga pengajar d sk bandar putra krana telah banyak mengajar sa....TERIMA KASIH CIKGU......

admin : sama-sama leo

Sabtu, 12 Mac 2011

Abd Rahman bin Hj. Ismail ( Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya ): Tahniah! dan salam berkenalan

Assalamulaikum dan salam sejahtera,

Saya ucapkan salam berkenalan antara SK Telok Kepayang Bota Perak dengan sekolah ini. Harap perkenalan di siber ini dapat diteruskan dengan sesi perbincangan,lontaran ide dsbnya. Yang keduanya saya tertarik dengan inisiatif pihak Gb sekolah dan guru-guru yang menyediakan laman web yang menarik ini.

**************************

admin : terima kasih atas kunjungan anda. selamat berkenalan.

Selasa, 14 Disember 2010

Guest ( Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya ): Tahniah

Tahniah kepada murid-murid yang berjaya dlm UPSR 2010 and ujian tahunan.

****************

admin : terima kasih atas ucapan anda.

Khamis, 18 November 2010

kakak murid ( Alamat email ini dilindungi dari Spambot. Perlukan JavaScript untuk melihatnya ): doakan kecermelangan mereka...

saya kakak kepada murid tahun 6 gemilang..

lagi 6 hari..adik saya,satu2nya adik saya akan menghadapi peperiksaan pertama yg besar.bukan dia yang nerves,tapi saya dan parent yg risau dan nevers menanti hari2 itu..

almaklumlah..adik saya ni,pandai...alhamdulilah.tapi masalah dia satu je..dia ni malas.ingat nak main2 je..selalu jugak saya kerah dia untuk buat latih tubi..lebih2 lagi..ibu dah daftar kan dia dalam program SCORE A.lebih mudah utk dia membuat latih tubi melalui internet.

harapan saya dan ibu ayah...besar pada adik..begitu juga guru2 dia..ada salah sorang guru adik cakap..."...kalau awak dapat 5A dalam UPSR...cikgu org petama yg akan menitiskan air mata." seperti besar betul harapan guru tu...tapi..terima kasih cikgu.

mudah-mudahan...adik saya,dan juga semua murid2 calon UPSR yang lain akan mendapat 5A dlm peperiksaan..

kepada cikgu2 sekolah bandar putra..terima kasih jugak kerana tegas dalam mengajar adik2 kita ni...

sama2 lah kita sebagai kakak,abang,ibu ayah dan cikgu2 mendoakan kejayaan terhadap mereka...insyaallah...

 

Rabu, 15 September 2010

 

Display Num 
Phoca Guestbook